Velgen poedercoaten Brabant

Velgen stralen en poedercoaten: mooi en duurzaam!

Zijn je velgen beschadigd? Zijn je velgen dof geworden? Voor velgen reparatie kom je naar velgencoating.nl, de expert in velgen poedercoaten Brabant. Vanuit ons bedrijf in Asten kunnen we je velgen stralen en poedercoaten, zodat ze er weer als nieuw uit komen te zien. Daarnaast worden ze ook nog eens krasvast en vochtresistent. Dit geeft de perfecte bescherming tegen corrosie en maakt de velgen bestand tegen alle extreme weersinvloeden. Meer weten over velgen poedercoaten Brabant? Lees dan verder, of neem direct contact op met ons.

Velgen stralen

Om het poedercoaten zo goed mogelijk te laten hechten aan de velgen, worden deze eerst gestraald. Door straalmiddel onder een hoge druk op de velgen te spuiten wordt het staal van deze velgen opgeruwd. Deze voorbereiding verwijderd ook meteen al het roest en walshuid van de velgen. Dus ook oude roestige velgen kunnen weer als nieuw worden gemaakt. Na het stralen zijn de velgen klaar voor een oppevlaktebehandeling, het poedercoaten.

Velgen poedercoaten Brabant

Het poedercoaten in Brabant gaat door middel van een elektrostatisch verfproces waarbij er met perslucht negatief geladen poeder over de velgen wordt verstoven. Dankzij het opgeruwde oppervlak van de velgen blijft de poeder tijdelijk aan de velg plakken, waarna het vervolgens in de oven wordt uitgemoffeld. Velgen stralen en poedercoaten maakt de velgen krasvast en vochtresistent.

Interesse? Neem contact met ons op, of breng je velgen langs zonder afspraak.

Onze Werkwijze

U kunt kiezen uit div. Spec metallic kleuren, RAL kleuren, black chrome, of gewoon het standaard velgen-zilver. Wij poedercoaten uw velgen in 3 lagen waarna ze zeker goed beschermd zijn!

Lees meer
Bekijk onze bedrijfsvideo:

Breng uw velgen, zonder afspraak!

Een afspraak maken is niet nodig, u kunt uw velgen iedere werkdag brengen
tussen 08.00 en 16.30 op ons adres: Moleneind 6 te Asten

Wilt u bekijken wat de kosten zijn voor het poedercoaten van uw velgen? Klik dan hier:

Kosten velgen poedercoaten

Mocht u ondanks alle informatie op onze website toch nog een vraag hebben, vul dan ons contact formulier in.