Velgen poedercoaten Limburg

Velgen poedercoaten: mooi en duurzaam!

Heb je beschadigde en/of doffe velgen? Dan ben je aan het juiste adres. Velgencoating.nl uit Asten is gespecialiseerd in het herstel van velgen. Net over de grens van Limburg worden je velgen behandeld en weer als nieuw gemaakt. De velgen worden eerst gestraald en vervolgens geeft poedercoating een zeer duurzame bescherming tegen corrosie en maakt het de velgen uitstekend bestand tegen extreme weersinvloeden. Meer weten over velgen poedercoaten Limburg? Lees dan verder, of neem direct contact op met ons.

Velgen stralen

Voordat we de velgen poedercoaten worden ze eerst gestraald. Met stralen wordt er onder hoge druk straalmiddel op de velgen gespoten . Dit proces ruwt het staal van de velgen op om een goede hechting voor de poedercoating behandeling te realiseren, daarnaast wordt ook al het roest en walshuid van het product verwijderd. Na het stralen zijn de velgen klaar om met een oppervlaktebehandeling te starten.

Velgen poedercoaten Limburg

Na het stralen van de velgen kunnen we ze gaan poedercoaten. Door middel van en elektrostatisch verfproces met perslucht wordt er negatief geladen poeder over de velgen verstoven. Dankzij het opgeruwde oppervlak van de velgen blijft de poeder tijdelijk aan de velg plakken, waarna het vervolgens in de oven wordt uitgemoffeld. Velgen stralen en poedercoaten maakt de velgen uiteindelijk krasvast en vochtresistent.

Interesse? Neem contact met ons op, of breng je velgen langs zonder afspraak.

Onze Werkwijze

U kunt kiezen uit div. Spec metallic kleuren, RAL kleuren, black chrome, of gewoon het standaard velgen-zilver. Wij poedercoaten uw velgen in 3 lagen waarna ze zeker goed beschermd zijn!

Lees meer
Bekijk onze bedrijfsvideo:

Breng uw velgen, zonder afspraak!

Een afspraak maken is niet nodig, u kunt uw velgen iedere werkdag brengen
tussen 08.00 en 16.30 op ons adres: Moleneind 6 te Asten

Wilt u bekijken wat de kosten zijn voor het poedercoaten van uw velgen? Klik dan hier:

Kosten velgen poedercoaten

Mocht u ondanks alle informatie op onze website toch nog een vraag hebben, vul dan ons contact formulier in.