Velgen poedercoaten

Wat is velgen poedercoaten?

  • Poedercoaten is een elektrostatisch verfproces.
  • Perslucht verstuift negatief geladen poeder over de velg.
  • Maakt de velg krasvast en vochtresistent.
  • Keuze uit div. Metallic-, RAL-, black chrome- of originele kleur

Velgen poedercoaten

Poedercoaten is een elektrostatisch verfproces waarbij met perslucht, negatief geladen poeder op een positief geladen velg verstoven wordt. Hierdoor blijft het poeder tijdelijk aan de velg plakken waarna het in een oven uitgemoffeld wordt. Nadat de velg is behandeld is het krasvast en vochtresistent.

Velgen poedercoaten: duurzaam en mooi!

In combinatie met voorbehandelingen zoals stralen, schooperen of zinkfosfateren biedt poedercoaten een zeer duurzame bescherming tegen corrosie en is uitstekend bestand tegen extreme weersinvloeden. Daarom is poedercoaten een perfecte manier om uw velgen mooier te maken en extra bescherming te geven.

Velgen reparatie

U kunt natuurlijk uw velgen laten poedercoaten om extra bescherming te verkrijgen, of omdat u graag uw velgen in een andere kleur heeft. Maar hiernaast is het coaten van uw velgen ook nog een perfecte oplossing om schade aan de velgen te herstellen. Grote velgen zijn natuurlijk het mooiste, maar het risico op beschadigingen wordt dan ook groter. Een stoeprandje is al snel geraakt en kan een velg behoorlijk beschadigen. Velgencoating.nl kan deze beschadigingen wegwerken door de velg weer egaal te schuren.

Onze Werkwijze

U kunt kiezen uit div. Spec metallic kleuren, RAL kleuren, black chrome, of gewoon het standaard velgen-zilver. Wij poedercoaten uw velgen in 3 lagen waarna ze zeker goed beschermd zijn!

Lees meer
Bekijk onze bedrijfsvideo:

Breng uw velgen, zonder afspraak!

Een afspraak maken is niet nodig, u kunt uw velgen iedere werkdag brengen
tussen 08.00 en 16.30 op ons adres: Moleneind 6 te Asten

Wilt u bekijken wat de kosten zijn voor het poedercoaten van uw velgen? Klik dan hier:

Kosten velgen poedercoaten

Mocht u ondanks alle informatie op onze website toch nog een vraag hebben, vul dan ons contact formulier in.