Velgen reparatie

Zijn uw velgen beschadigd? Of zijn ze dof geworden? Wij kunnen u helpen om uw velgen weer als nieuw te maken en daarnaast nog van extra bescherming te voorzien. Velgen reparatie bij velgencoating.nl door middel van stralen en poedercoaten.

Velgen reparatie

Een ongeluk zit in een klein hoekje, voornamelijk wanneer het gaat om uw velgen. Een klein tikje tegen de stoeprand kan al genoeg zijn om uw velgen te beschadigen. En hoe groter de velg, hoe groter het risico dat deze beschadigd raakt. Daarnaast kunnen extreme weersomstandigheden ook uw velgen aantasten. Een velgen reparatie door door middel van stralen en poedercoaten geeft een krasvaste laag en maakt de velgen beter beschermd tegen corrosie. Daarbij heeft u ook nog de keuze uit div. Spec metallic kleuren, RAL kleuren, black chrome, of gewoon het standaard velgen-zilver. We poedercoaten uw velgen altijd in 3 lagen waarna ze zeker goed beschermd zijn!

Velgen herstellen

Neem eens een kijkje naar ons werk. Zelfs flink beschadigde velgen krijgen wij weer als nieuw. Daarnaast kunt u gewoon langskomen met uw velgen, zonder een afspraak te maken. Dus wordt het tijd voor een velgen reparatie? Kom dan langs bij velgencoating.nl in Asten.

velgen reparatie

Onze Werkwijze

U kunt kiezen uit div. Spec metallic kleuren, RAL kleuren, black chrome, of gewoon het standaard velgen-zilver. Wij poedercoaten uw velgen in 3 lagen waarna ze zeker goed beschermd zijn!

Lees meer
Bekijk onze bedrijfsvideo:

Breng uw velgen, zonder afspraak!

Een afspraak maken is niet nodig, u kunt uw velgen iedere werkdag brengen
tussen 08.00 en 16.30 op ons adres: Moleneind 6 te Asten

Wilt u bekijken wat de kosten zijn voor het poedercoaten van uw velgen? Klik dan hier:

Kosten velgen poedercoaten

Mocht u ondanks alle informatie op onze website toch nog een vraag hebben, vul dan ons contact formulier in.